Sportcentrum Kardinge

Sportcomplex Sportcentrum Kardinge heet je hartelijk welkom aan de Kardingerplein 1 in Groningen.

Meer informatie over Sportcentrum Kardinge in Groningen

Voor de echte avonturiers ben je bij Sportcentrum Kardinge aan het juiste adres. Deze Sportcomplex voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Sportcentrum Kardinge en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportcomplex.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groningen, spreekt Sportcentrum Kardinge tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportcomplex is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportcomplex op Kardingerplein 1 in Groningen. Telefonisch is Sportcentrum Kardinge te bereiken via 31 50 367 6767 en op de website https://sport050.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Sportcentrum Kardinge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Kardinge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Sportcentrum Kardinge

Bezoekers bekeken ook