Klimpark Groningen

Sportcomplex Klimpark Groningen heet je hartelijk welkom aan de Hoofdweg 163 in Harkstede.

Meer informatie over Klimpark Groningen in Harkstede

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimpark Groningen aan het juiste adres. Deze Sportcomplex voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimpark Groningen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportcomplex.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Harkstede, spreekt Klimpark Groningen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportcomplex is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportcomplex op Hoofdweg 163 in Harkstede. Telefonisch is Klimpark Groningen te bereiken via 31 50 541 1706 en op de website https://breakout-grunopark.nl/activiteiten/klimpark-groningen/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimpark Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimpark Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimpark Groningen

Bezoekers bekeken ook