Sport- en Klimcentrum RockSteady

Sportcomplex Sport- en Klimcentrum RockSteady heet je hartelijk welkom aan de Parkeerplaats, Zanderijweg 12 in Bussum.

Meer informatie over Sport- en Klimcentrum RockSteady in Bussum

Voor de echte avonturiers ben je bij Sport- en Klimcentrum RockSteady aan het juiste adres. Deze Sportcomplex voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Sport- en Klimcentrum RockSteady en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportcomplex.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Bussum, spreekt Sport- en Klimcentrum RockSteady tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportcomplex is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportcomplex op Parkeerplaats, Zanderijweg 12 in Bussum. Telefonisch is Sport- en Klimcentrum RockSteady te bereiken via 31 35 692 5000 en op de website http://www.rocksteady.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Sport- en Klimcentrum RockSteady? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en Klimcentrum RockSteady het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Sport- en Klimcentrum RockSteady

Bezoekers bekeken ook