Klimmuur Den Helder

Sportcomplex Klimmuur Den Helder heet je hartelijk welkom aan de De Vijfsprong 1 in Den Helder.

Meer informatie over Klimmuur Den Helder in Den Helder

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimmuur Den Helder aan het juiste adres. Deze Sportcomplex voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimmuur Den Helder en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportcomplex.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Helder, spreekt Klimmuur Den Helder tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportcomplex is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportcomplex op De Vijfsprong 1 in Den Helder. Telefonisch is Klimmuur Den Helder te bereiken via en op de website http://www.klimmuurdenhelder.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimmuur Den Helder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimmuur Den Helder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimmuur Den Helder

Bezoekers bekeken ook