Kinder Escape

Escaperoomcentrum Kinder Escape heet je hartelijk welkom aan de Galvaniweg 10F in Nunspeet.

Meer informatie over Kinder Escape in Nunspeet

Voor de echte avonturiers ben je bij Kinder Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Kinder Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nunspeet, spreekt Kinder Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Galvaniweg 10F in Nunspeet. Telefonisch is Kinder Escape te bereiken via 31 85 047 0800 en op de website https://www.kinderescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Kinder Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinder Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Kinder Escape

Bezoekers bekeken ook