Outdoor Escape de Purmer

Escaperoomcentrum Outdoor Escape de Purmer heet je hartelijk welkom aan de Westerweg Ingang de Eik purmerbos in Purmerend.

Meer informatie over Outdoor Escape de Purmer in Purmerend

Voor de echte avonturiers ben je bij Outdoor Escape de Purmer aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Outdoor Escape de Purmer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Purmerend, spreekt Outdoor Escape de Purmer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Westerweg Ingang de Eik purmerbos in Purmerend. Telefonisch is Outdoor Escape de Purmer te bereiken via 31 6 45537888 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Outdoor Escape de Purmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Outdoor Escape de Purmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Outdoor Escape de Purmer

Bezoekers bekeken ook