Escape Room 058

Escaperoomcentrum Escape Room 058 heet je hartelijk welkom aan de Emmakade 59 in Leeuwarden.

Meer informatie over Escape Room 058 in Leeuwarden

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room 058 aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room 058 en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leeuwarden, spreekt Escape Room 058 tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Emmakade 59 in Leeuwarden. Telefonisch is Escape Room 058 te bereiken via 31 6 11228839 en op de website http://www.escaperoom058.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room 058? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room 058 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room 058

Bezoekers bekeken ook