Just Escape

Escaperoomcentrum Just Escape heet je hartelijk welkom aan de Het Atelier, Edvard Munchweg 25 in Almere.

Meer informatie over Just Escape in Almere

Voor de echte avonturiers ben je bij Just Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Just Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Almere, spreekt Just Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Het Atelier, Edvard Munchweg 25 in Almere. Telefonisch is Just Escape te bereiken via 31 6 23989170 en op de website http://www.justescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Just Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Just Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Just Escape

Bezoekers bekeken ook