Escape Room Wolvega

Escaperoomcentrum Escape Room Wolvega heet je hartelijk welkom aan de Grindweg 124 in Wolvega.

Meer informatie over Escape Room Wolvega in Wolvega

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Wolvega aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Wolvega en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wolvega, spreekt Escape Room Wolvega tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Grindweg 124 in Wolvega. Telefonisch is Escape Room Wolvega te bereiken via 31 561 616 262 en op de website http://www.escaperoomwolvega.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Wolvega? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Wolvega het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Wolvega

Bezoekers bekeken ook