Dresco Fietstoeter Chroom

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Dresco Fietstoeter Chroom is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof en weegt slechts 1 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Dresco Fietstoeter Chroom

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1 kg

Breedte

0 cm

Dikte

Tot 10 cm

Omschrijving van de Dresco Fietstoeter Chroom

De Dresco Fietstoeter Chroom is een leuke en klassieke toevoeging aan elke fiets. Met zijn chroomkleurige afwerking en zwarte knijpdeel zorgt deze fietstoeter voor een stijlvolle uitstraling. Of je nu een kinderfiets of een volwassen fiets hebt, deze fietstoeter is universeel geschikt en past perfect op elk stuur. Naast zijn esthetische waarde, biedt de Dresco Fietstoeter Chroom ook functionele voordelen. Met een eenvoudige knijpbeweging kun je een luide en heldere toeter laten horen, waardoor je je aanwezigheid op de weg kunt aankondigen. Deze fietstoeter wordt geleverd inclusief een handige ring om aan het stuur te bevestigen, zodat je hem altijd binnen handbereik hebt. Met de Dresco Fietstoeter Chroom voeg je niet alleen een vleugje stijl toe aan je fiets, maar ook een praktisch hulpmiddel om veiligheid te waarborgen. Of je nu door drukke straten fietst of geniet van een ontspannen ritje in de natuur, deze fietstoeter zal zeker een glimlach op je gezicht toveren terwijl je anderen attent maakt op jouw aanwezigheid.

Veelgestelde vragen over de Dresco Fietstoeter Chroom

De Dresco Fietstoeter Chroom is 0 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm.

De Dresco Fietstoeter Chroom is een 1-persoons slaapmat.

De Dresco Fietstoeter Chroom is gemaakt van Kunststof. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Dresco Fietstoeter Chroom weegt 1 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Dresco Fietstoeter Chroom is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten