1. kamperen
  2. Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas

Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 1 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

1 kg

Breedte

70 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas

Deze opblaasbare bank is niet zomaar een strandbed, het is een multifunctioneel lounge-meesterwerk! Of je nu gaat kamperen, op vakantie gaat of gewoon een dagje naar het strand wilt, deze waterdichte luchtzak is jouw ultieme metgezel. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen water en zand, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of lekkages. Wat deze opblaasbare bank echt uniek maakt, is het gemak waarmee je hem kunt opblazen. Geen gedoe met pompen of blazen, je vult hem gewoon met lucht door een simpele zigzaggende beweging te maken. Binnen enkele seconden is hij volledig opgeblazen en klaar om je het ultieme comfort te bieden. En als je klaar bent, rol je gewoon het uiteinde op en sluit je het af met de handige clipjes. Met de meegeleverde tas kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Dus waar wacht je nog op? Ga op pad met deze opblaasbare bank en geniet van urenlang loungen in stijl en comfort. Of je nu wilt zonnebaden op het strand, een dutje wilt doen in de achtertuin of gewoon wilt ontspannen in het park, deze luchtbank maakt elke buitenervaring nog beter. Bestel nu en maak je klaar voor een zomer vol ontspanning en plezier!

Veelgestelde vragen over de Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas

De Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas is 70 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas is een 1-persoons slaapmat.

De Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas weegt 1 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Opblaasbare Bank Air Sofa Waterdicht Strandbed/Strandzak Kamperen/Vakantie Lounge Luchtzak Inclusief Tas is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten