1. kamperen
  2. EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart)

EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart)

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart) is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart)

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2 kg

Breedte

80 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart)

De EDIESI Luchtmatras is de perfecte metgezel voor avonturiers die graag in hun auto slapen. Met een solide en stabiele structuur biedt dit automatische luchtbed een comfortabele slaapervaring. Met een afmeting van 145 x 80 cm en een draagvermogen van 350 kg is dit bed geschikt voor zowel individuele reizigers als stellen. Dankzij de geavanceerde technologie blijft de lucht stabiel zonder enige lekkage en bevordert het de flexibiliteit van het opblaasbare bed, waardoor het comfortabeler, veiliger en duurzamer is. De veelzijdigheid van de EDIESI luchtmatras is indrukwekkend. Je kunt het achterste gedeelte van je auto eenvoudig omtoveren tot een gezellig bed, maar je kunt het ook omdraaien en als bank gebruiken. Of je nu gaat picknicken, feesten of kamperen, dit luchtbed is geschikt voor allerlei gelegenheden. Bij aankoop van de EDIESI luchtmatras ontvang je een handige 12V mini-compressor met 3 adapters, waarmee je de matras binnen 2 minuten kunt opblazen. Daarnaast worden er ook twee opblaasbare kussens en een opbergtas meegeleverd, zodat je comfortabel kunt reizen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en daarom is de EDIESI luchtmatras gemaakt van hoogwaardig PVC om slijtage te voorkomen en duurzaamheid te garanderen. Mocht je onverhoopt schade of afwijkingen aan de pomp of aansl.

Veelgestelde vragen over de EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart)

De EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart) is 80 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart) is een 2-persoons slaapmat.

De EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart) is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart) weegt 2 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De EDIESI, Luchtmatras auto luchtbed met 12V elektrische luchtpomp en 3 adapters auto-accessoires (zwart) is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten