1. kamperen
  2. Easy Camp Luchtbed Hexa

Easy Camp Luchtbed Hexa

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Easy Camp Luchtbed Hexa is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 800 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Easy Camp Luchtbed Hexa

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Polyester

Gewicht

800 g

Breedte

45 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Easy Camp Luchtbed Hexa

De Easy Camp Luchtbed Hexa is het perfecte kampeermatje dat het beste van twee werelden combineert: het gemak van een zelfopblaasbaar matje en het comfort van een luchtbed. Met de ingebouwde voetpomp en het ruime eenrichtingsluchtventiel is dit matje super gebruiksvriendelijk. Het opblazen is een fluitje van een cent en het ventiel zorgt ervoor dat de lucht niet kan ontsnappen tijdens het slapen. Het luchtbed is gemaakt van zachte en lichte stof, waardoor het matje niet alleen comfortabel is om op te slapen, maar ook erg handig is om mee te nemen. Het heeft een laag gewicht en een compact formaat, waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren. Of je nu gaat kamperen, logeren of naar een festival gaat, dit luchtbed is de ideale metgezel. Met de Easy Camp Luchtbed Hexa ben je verzekerd van een goede nachtrust, waar je ook bent. Geniet van het gemak en comfort dat dit matje biedt en maak je kampeerervaring nog aangenamer.

Veelgestelde vragen over de Easy Camp Luchtbed Hexa

De Easy Camp Luchtbed Hexa is 45 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Easy Camp Luchtbed Hexa is een 1-persoons slaapmat.

De Easy Camp Luchtbed Hexa is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Easy Camp Luchtbed Hexa weegt 800 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Easy Camp Luchtbed Hexa is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten