Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 8165 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

8165 g

Breedte

137 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset

Deze complete luchtbedset is perfect voor een goede nachtrust tijdens het kamperen of voor gasten die blijven overnachten. Het luchtbed heeft een afmeting van 137 x 191 x 36 cm, waardoor het een ruim tweepersoonsbed is. Met de bijgeleverde elektrische pomp blaas je het luchtbed eenvoudig en snel op, zodat je snel kunt genieten van het comfortabele slaapoppervlak. Daarnaast wordt deze set geleverd met een stijlvol antraciet hoeslaken dat perfect past bij het luchtbed. Het hoeslaken zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor extra comfort tijdens het slapen. Dankzij het elastische materiaal blijft het hoeslaken goed op zijn plaats, zelfs als je veel beweegt tijdens het slapen. Om ervoor te zorgen dat je langdurig plezier hebt van dit luchtbed, wordt het ook geleverd met een handig reparatiesetje. Mocht er onverhoopt een lek ontstaan, dan kun je dit eenvoudig dichten met de bijgeleverde plakkers. Zo hoef je je geen zorgen te maken over kleine beschadigingen en kun je het luchtbed blijven gebruiken wanneer je maar wilt. Met deze Intex luchtbedset ben je helemaal klaar voor een goede nachtrust, waar je ook bent. Of het nu gaat om kamperen in de natuur of het verwelkomen van gasten in je eigen huis, dit luchtbed biedt het comfort en gemak dat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is 137 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset weegt 8165 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed Twijfelaar 137 x 191 x 36 cm - Met electrische pomp, Hoeslaken Antraciet en Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten