EnjoyVR

Amusementscentrum EnjoyVR heet je hartelijk welkom aan de Klein Mariënburg 3 in Nijmegen.

Meer informatie over EnjoyVR in Nijmegen

Voor de echte avonturiers ben je bij EnjoyVR aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij EnjoyVR en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nijmegen, spreekt EnjoyVR tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Klein Mariënburg 3 in Nijmegen. Telefonisch is EnjoyVR te bereiken via 31 6 41105959 en op de website https://enjoyvr.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij EnjoyVR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EnjoyVR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. EnjoyVR

Bezoekers bekeken ook