ZERO55 Apeldoorn

Amusementscentrum ZERO55 Apeldoorn heet je hartelijk welkom aan de Dubbelbeek 52 in Apeldoorn.

Meer informatie over ZERO55 Apeldoorn in Apeldoorn

Voor de echte avonturiers ben je bij ZERO55 Apeldoorn aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij ZERO55 Apeldoorn en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Apeldoorn, spreekt ZERO55 Apeldoorn tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Dubbelbeek 52 in Apeldoorn. Telefonisch is ZERO55 Apeldoorn te bereiken via 31 55 200 2510 en op de website https://www.zero55.nl/apeldoorn kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij ZERO55 Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZERO55 Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. ZERO55 Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook