Escape Room

Amusementscentrum Escape Room heet je hartelijk welkom aan de Roda J.C. Ring 2F in Kerkrade.

Meer informatie over Escape Room in Kerkrade

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Kerkrade, spreekt Escape Room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Roda J.C. Ring 2F in Kerkrade. Telefonisch is Escape Room te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Escape Room

Bezoekers bekeken ook