Spaken & Kraken

Amusementscentrum Spaken & Kraken heet je hartelijk welkom aan de Bolwaterstraat 13 in Venlo.

Meer informatie over Spaken & Kraken in Venlo

Voor de echte avonturiers ben je bij Spaken & Kraken aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Spaken & Kraken en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Venlo, spreekt Spaken & Kraken tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Bolwaterstraat 13 in Venlo. Telefonisch is Spaken & Kraken te bereiken via 31 77 208 6204 en op de website http://www.spakenenkraken.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Spaken & Kraken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spaken & Kraken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Spaken & Kraken

Bezoekers bekeken ook