Real Life Escape

Amusementscentrum Real Life Escape heet je hartelijk welkom aan de Bisonspoor 2023 in Maarssen.

Meer informatie over Real Life Escape in Maarssen

Voor de echte avonturiers ben je bij Real Life Escape aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Real Life Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Maarssen, spreekt Real Life Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Bisonspoor 2023 in Maarssen. Telefonisch is Real Life Escape te bereiken via 31 346 571 710 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Real Life Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Real Life Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Real Life Escape

Bezoekers bekeken ook