De Fabriek - Indoor Fun Center

Amusementscentrum De Fabriek - Indoor Fun Center heet je hartelijk welkom aan de Baanweg 30 in Harderwijk.

Meer informatie over De Fabriek - Indoor Fun Center in Harderwijk

Voor de echte avonturiers ben je bij De Fabriek - Indoor Fun Center aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Fabriek - Indoor Fun Center en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Harderwijk, spreekt De Fabriek - Indoor Fun Center tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Baanweg 30 in Harderwijk. Telefonisch is De Fabriek - Indoor Fun Center te bereiken via 31 85 488 3698 en op de website https://defabriek.nl/?utm_source=google&utm_medium=organic%20search&utm_campaign=gmb kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Fabriek - Indoor Fun Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fabriek - Indoor Fun Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Fabriek – Indoor Fun Center

Bezoekers bekeken ook