Escape from pirates bay

Amusementscentrum Escape from pirates bay heet je hartelijk welkom aan de Nieuwehuizen 10A in Assen.

Meer informatie over Escape from pirates bay in Assen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape from pirates bay aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape from pirates bay en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Assen, spreekt Escape from pirates bay tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Nieuwehuizen 10A in Assen. Telefonisch is Escape from pirates bay te bereiken via 31 592 820 383 en op de website http://www.escapefrompiratesbay.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape from pirates bay? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape from pirates bay het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape from pirates bay

Bezoekers bekeken ook