Reality Shift

Amusementscentrum Reality Shift heet je hartelijk welkom aan de Fellenoordstraat 56 in Breda.

Meer informatie over Reality Shift in Breda

Voor de echte avonturiers ben je bij Reality Shift aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Reality Shift en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Breda, spreekt Reality Shift tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Fellenoordstraat 56 in Breda. Telefonisch is Reality Shift te bereiken via 31 6 27009890 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Reality Shift? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reality Shift het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Reality Shift

Bezoekers bekeken ook