De Voltage

Amusementscentrum De Voltage heet je hartelijk welkom aan de Groenstraat 139-391 in Tilburg.

Meer informatie over De Voltage in Tilburg

Voor de echte avonturiers ben je bij De Voltage aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Voltage en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tilburg, spreekt De Voltage tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Groenstraat 139-391 in Tilburg. Telefonisch is De Voltage te bereiken via 31 13 580 0007 en op de website http://www.devoltage.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Voltage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Voltage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Voltage

Bezoekers bekeken ook