Escaperoom Vechtdal

Escaperoomcentrum Escaperoom Vechtdal heet je hartelijk welkom aan de Zwolseweg 4a in Ommen.

Meer informatie over Escaperoom Vechtdal in Ommen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Vechtdal aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Vechtdal en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ommen, spreekt Escaperoom Vechtdal tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Zwolseweg 4a in Ommen. Telefonisch is Escaperoom Vechtdal te bereiken via 31 529 451 924 en op de website http://escaperoom-vechtdal.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Vechtdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Vechtdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Vechtdal

Bezoekers bekeken ook