Het Geheim Van Schrobbelèr

Escaperoomcentrum Het Geheim Van Schrobbelèr heet je hartelijk welkom aan de Besterdring 225A in Tilburg.

Meer informatie over Het Geheim Van Schrobbelèr in Tilburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Het Geheim Van Schrobbelèr aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Het Geheim Van Schrobbelèr en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tilburg, spreekt Het Geheim Van Schrobbelèr tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Besterdring 225A in Tilburg. Telefonisch is Het Geheim Van Schrobbelèr te bereiken via en op de website https://lockskeys.nl/het-geheim-van-schrobbeler/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Het Geheim Van Schrobbelèr? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Geheim Van Schrobbelèr het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Het Geheim Van Schrobbelèr

Bezoekers bekeken ook