Papergames

Escaperoomcentrum Papergames heet je hartelijk welkom aan de De Melksuiker 115 in Uitgeest.

Meer informatie over Papergames in Uitgeest

Voor de echte avonturiers ben je bij Papergames aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Papergames en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Uitgeest, spreekt Papergames tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Melksuiker 115 in Uitgeest. Telefonisch is Papergames te bereiken via en op de website https://www.papergames.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Papergames? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Papergames het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Papergames

Bezoekers bekeken ook