vr activiteiten

Escaperoomcentrum vr activiteiten heet je hartelijk welkom aan de Willemsoord 29b in Den Helder.

Meer informatie over vr activiteiten in Den Helder

Voor de echte avonturiers ben je bij vr activiteiten aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij vr activiteiten en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Helder, spreekt vr activiteiten tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Willemsoord 29b in Den Helder. Telefonisch is vr activiteiten te bereiken via 31 6 13295172 en op de website https://www.vractiviteiten.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij vr activiteiten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je vr activiteiten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. vr activiteiten

Bezoekers bekeken ook