Escape Room Middelburg

Escaperoomcentrum Escape Room Middelburg heet je hartelijk welkom aan de Lange Noordstraat 24 in Middelburg.

Meer informatie over Escape Room Middelburg in Middelburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Middelburg aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Middelburg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Middelburg, spreekt Escape Room Middelburg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Lange Noordstraat 24 in Middelburg. Telefonisch is Escape Room Middelburg te bereiken via 31 6 11355948 en op de website http://www.zeelandescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Middelburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Middelburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Middelburg

Bezoekers bekeken ook