Escape Room Terborg

Amusementscentrum Escape Room Terborg heet je hartelijk welkom aan de Sint Jorisplein 16 in Terborg.

Meer informatie over Escape Room Terborg in Terborg

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Terborg aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Terborg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Terborg, spreekt Escape Room Terborg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Sint Jorisplein 16 in Terborg. Telefonisch is Escape Room Terborg te bereiken via 31 6 81555361 en op de website https://www.escaperoomterborg.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Terborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Terborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Terborg

Bezoekers bekeken ook