Leisure Dome

Amusementscentrum Leisure Dome heet je hartelijk welkom aan de Roda J.C. Ring 2H in Kerkrade.

Meer informatie over Leisure Dome in Kerkrade

Voor de echte avonturiers ben je bij Leisure Dome aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Leisure Dome en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Kerkrade, spreekt Leisure Dome tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Roda J.C. Ring 2H in Kerkrade. Telefonisch is Leisure Dome te bereiken via 31 45 740 0010 en op de website http://www.leisure-dome.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Leisure Dome? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leisure Dome het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Leisure Dome

Bezoekers bekeken ook