ZERO55 Enschede

Amusementscentrum ZERO55 Enschede heet je hartelijk welkom aan de Colosseum 84 in Enschede.

Meer informatie over ZERO55 Enschede in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij ZERO55 Enschede aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij ZERO55 Enschede en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt ZERO55 Enschede tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Colosseum 84 in Enschede. Telefonisch is ZERO55 Enschede te bereiken via 31 53 303 3030 en op de website https://www.zero55.nl/enschede kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij ZERO55 Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZERO55 Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. ZERO55 Enschede

Bezoekers bekeken ook