Zwarte Zwaan Events

Evenementenbureau Zwarte Zwaan Events heet je hartelijk welkom aan de Parkhaven 9 in Rotterdam.

Meer informatie over Zwarte Zwaan Events in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Zwarte Zwaan Events aan het juiste adres. Deze Evenementenbureau voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Zwarte Zwaan Events en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenbureau.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt Zwarte Zwaan Events tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenbureau is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenbureau op Parkhaven 9 in Rotterdam. Telefonisch is Zwarte Zwaan Events te bereiken via 31 10 244 9839 en op de website http://www.zwartezwaanevents.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Zwarte Zwaan Events? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwarte Zwaan Events het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Zwarte Zwaan Events

Bezoekers bekeken ook