Break In Room

Escaperoomcentrum Break In Room heet je hartelijk welkom aan de Emelangen 2 in Wijster.

Meer informatie over Break In Room in Wijster

Voor de echte avonturiers ben je bij Break In Room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Break In Room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wijster, spreekt Break In Room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Emelangen 2 in Wijster. Telefonisch is Break In Room te bereiken via en op de website https://taribush.nl/uitje/break-in-room-escape-room/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Break In Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Break In Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Break In Room

Bezoekers bekeken ook