Let’s Escape Enschede

Escaperoomcentrum Let’s Escape Enschede heet je hartelijk welkom aan de Langestraat 58 in Enschede.

Meer informatie over Let’s Escape Enschede in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij Let’s Escape Enschede aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Let’s Escape Enschede en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt Let’s Escape Enschede tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Langestraat 58 in Enschede. Telefonisch is Let’s Escape Enschede te bereiken via 31 53 478 9089 en op de website http://letsescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Let’s Escape Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Let’s Escape Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Let’s Escape Enschede

Bezoekers bekeken ook