Break In Battle

Escaperoomcentrum Break In Battle heet je hartelijk welkom aan de Steenwijkerweg 119 in De Blesse.

Meer informatie over Break In Battle in De Blesse

Voor de echte avonturiers ben je bij Break In Battle aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Break In Battle en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van De Blesse, spreekt Break In Battle tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Steenwijkerweg 119 in De Blesse. Telefonisch is Break In Battle te bereiken via 31 6 11228839 en op de website https://www.breakinbattle.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Break In Battle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Break In Battle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Break In Battle

Bezoekers bekeken ook