The Boat Trip

Escaperoomcentrum The Boat Trip heet je hartelijk welkom aan de Burgemeester Engelbertsstraat 96 in Zandvoort.

Meer informatie over The Boat Trip in Zandvoort

Voor de echte avonturiers ben je bij The Boat Trip aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Boat Trip en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zandvoort, spreekt The Boat Trip tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Burgemeester Engelbertsstraat 96 in Zandvoort. Telefonisch is The Boat Trip te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Boat Trip? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Boat Trip het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Boat Trip

Bezoekers bekeken ook