Escape from Veenhuizen

Organisator van buitenactiviteiten Escape from Veenhuizen heet je hartelijk welkom aan de Hoofdstraat 9 in Zeijen.

Meer informatie over Escape from Veenhuizen in Zeijen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape from Veenhuizen aan het juiste adres. Deze Organisator van buitenactiviteiten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape from Veenhuizen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Organisator van buitenactiviteiten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zeijen, spreekt Escape from Veenhuizen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Organisator van buitenactiviteiten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Organisator van buitenactiviteiten op Hoofdstraat 9 in Zeijen. Telefonisch is Escape from Veenhuizen te bereiken via 31 6 83989609 en op de website https://www.escapefromveenhuizen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape from Veenhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape from Veenhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape from Veenhuizen

Bezoekers bekeken ook