Natuurlijk Heidepark

Organisator van buitenactiviteiten Natuurlijk Heidepark heet je hartelijk welkom aan de Zwembadlaantje 8 in Lemelerveld.

Meer informatie over Natuurlijk Heidepark in Lemelerveld

Voor de echte avonturiers ben je bij Natuurlijk Heidepark aan het juiste adres. Deze Organisator van buitenactiviteiten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Natuurlijk Heidepark en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Organisator van buitenactiviteiten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Lemelerveld, spreekt Natuurlijk Heidepark tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Organisator van buitenactiviteiten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Organisator van buitenactiviteiten op Zwembadlaantje 8 in Lemelerveld. Telefonisch is Natuurlijk Heidepark te bereiken via 31 572 373 301 en op de website http://www.natuurlijkheidepark.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Natuurlijk Heidepark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurlijk Heidepark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Natuurlijk Heidepark

Bezoekers bekeken ook