Game of Clues

Escaperoomcentrum Game of Clues heet je hartelijk welkom aan de Kanunnikstraat 13 in Bavel.

Meer informatie over Game of Clues in Bavel

Voor de echte avonturiers ben je bij Game of Clues aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Game of Clues en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Bavel, spreekt Game of Clues tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Kanunnikstraat 13 in Bavel. Telefonisch is Game of Clues te bereiken via en op de website http://www.gameofclues.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Game of Clues? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Game of Clues het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Game of Clues

Bezoekers bekeken ook