Emmen Escapes

Escaperoomcentrum Emmen Escapes heet je hartelijk welkom aan de Minister Kanstraat 56 in Emmen.

Meer informatie over Emmen Escapes in Emmen

Voor de echte avonturiers ben je bij Emmen Escapes aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Emmen Escapes en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Emmen, spreekt Emmen Escapes tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Minister Kanstraat 56 in Emmen. Telefonisch is Emmen Escapes te bereiken via 31 591 239 205 en op de website https://www.emmenescapes.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Emmen Escapes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmen Escapes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Emmen Escapes

Bezoekers bekeken ook