Jeugd Klimvereniging Cocon

Sportklimmen Jeugd Klimvereniging Cocon heet je hartelijk welkom aan de Terheijdenseweg 504 in Breda.

Meer informatie over Jeugd Klimvereniging Cocon in Breda

Voor de echte avonturiers ben je bij Jeugd Klimvereniging Cocon aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Jeugd Klimvereniging Cocon en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Breda, spreekt Jeugd Klimvereniging Cocon tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Terheijdenseweg 504 in Breda. Telefonisch is Jeugd Klimvereniging Cocon te bereiken via en op de website http://www.jkvcocon.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Jeugd Klimvereniging Cocon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeugd Klimvereniging Cocon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Jeugd Klimvereniging Cocon

Bezoekers bekeken ook