Unit Holds

Sportklimmen Unit Holds heet je hartelijk welkom aan de Nieuwe Uilenburgerstraat 17P in Amsterdam.

Meer informatie over Unit Holds in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Unit Holds aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Unit Holds en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Unit Holds tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Nieuwe Uilenburgerstraat 17P in Amsterdam. Telefonisch is Unit Holds te bereiken via 31 6 41703119 en op de website http://www.unitholds.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Unit Holds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Unit Holds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Unit Holds

Bezoekers bekeken ook