De Klimspecialist

Sportklimmen De Klimspecialist heet je hartelijk welkom aan de Kromwijkplaats 6a in Arnhem.

Meer informatie over De Klimspecialist in Arnhem

Voor de echte avonturiers ben je bij De Klimspecialist aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Klimspecialist en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Arnhem, spreekt De Klimspecialist tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Kromwijkplaats 6a in Arnhem. Telefonisch is De Klimspecialist te bereiken via 31 6 16758327 en op de website http://www.deklimspecialist.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Klimspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Klimspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Klimspecialist

Bezoekers bekeken ook