Klimbos Fun Forest Amsterdam

Sportklimmen Klimbos Fun Forest Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Bosbaanweg 3 in Amstelveen.

Meer informatie over Klimbos Fun Forest Amsterdam in Amstelveen

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimbos Fun Forest Amsterdam aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimbos Fun Forest Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amstelveen, spreekt Klimbos Fun Forest Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Bosbaanweg 3 in Amstelveen. Telefonisch is Klimbos Fun Forest Amsterdam te bereiken via 31 88 369 7000 en op de website https://www.funforest.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimbos Fun Forest Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimbos Fun Forest Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimbos Fun Forest Amsterdam

Bezoekers bekeken ook