Klimtoren

Sportklimmen Klimtoren heet je hartelijk welkom aan de QV45+5X in Ouddorp.

Meer informatie over Klimtoren in Ouddorp

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimtoren aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimtoren en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ouddorp, spreekt Klimtoren tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op QV45+5X in Ouddorp. Telefonisch is Klimtoren te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimtoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimtoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimtoren

Bezoekers bekeken ook