Klimcentrum Alkmaar

Sportklimmen Klimcentrum Alkmaar heet je hartelijk welkom aan de Marconistraat 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Klimcentrum Alkmaar in Alkmaar

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimcentrum Alkmaar aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimcentrum Alkmaar en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Alkmaar, spreekt Klimcentrum Alkmaar tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Marconistraat 5 in Alkmaar. Telefonisch is Klimcentrum Alkmaar te bereiken via 31 6 17219863 en op de website http://www.klimcentrumalkmaar.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimcentrum Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimcentrum Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimcentrum Alkmaar

Bezoekers bekeken ook