Wildflower Climbing Gym

Sportklimmen Wildflower Climbing Gym heet je hartelijk welkom aan de Rooseveltstraat 49A in Leiden.

Meer informatie over Wildflower Climbing Gym in Leiden

Voor de echte avonturiers ben je bij Wildflower Climbing Gym aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Wildflower Climbing Gym en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leiden, spreekt Wildflower Climbing Gym tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Rooseveltstraat 49A in Leiden. Telefonisch is Wildflower Climbing Gym te bereiken via 31 6 81695538 en op de website http://www.wildflowerclimbinggym.org/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Wildflower Climbing Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wildflower Climbing Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Wildflower Climbing Gym

Bezoekers bekeken ook