Klimcentrum Yellow Stone

Sportklimmen Klimcentrum Yellow Stone heet je hartelijk welkom aan de Red Band, Buijenstraat 16 in Roosendaal.

Meer informatie over Klimcentrum Yellow Stone in Roosendaal

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimcentrum Yellow Stone aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimcentrum Yellow Stone en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Roosendaal, spreekt Klimcentrum Yellow Stone tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Red Band, Buijenstraat 16 in Roosendaal. Telefonisch is Klimcentrum Yellow Stone te bereiken via 31 165 558 426 en op de website http://yellow-stone.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimcentrum Yellow Stone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimcentrum Yellow Stone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimcentrum Yellow Stone

Bezoekers bekeken ook