Klimwand Helperpark

Sportklimmen Klimwand Helperpark heet je hartelijk welkom aan de Helperpark 306 in Groningen.

Meer informatie over Klimwand Helperpark in Groningen

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimwand Helperpark aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimwand Helperpark en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groningen, spreekt Klimwand Helperpark tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Helperpark 306 in Groningen. Telefonisch is Klimwand Helperpark te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimwand Helperpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimwand Helperpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimwand Helperpark

Bezoekers bekeken ook