Escaperoom dieverbrug

Amusementscentrum Escaperoom dieverbrug heet je hartelijk welkom aan de Rijksweg 40 in Dieverbrug.

Meer informatie over Escaperoom dieverbrug in Dieverbrug

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom dieverbrug aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom dieverbrug en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dieverbrug, spreekt Escaperoom dieverbrug tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Rijksweg 40 in Dieverbrug. Telefonisch is Escaperoom dieverbrug te bereiken via 31 6 50928285 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom dieverbrug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom dieverbrug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom dieverbrug

Bezoekers bekeken ook